S’espera la presència de gairebé 5000 persones amb motiu de la prova, suposant una repercussió econòmica per a Vielha e Mijaran de més de 300.000€.

Aquest proper dissabte 13 de juliol, Vielha e Mijaran torna a situar-se com a epicentre esportiu de la Val d’Aran amb la celebració de la 3a edició de la Trail Vielha-Molières 3010. Una prova que en pocs anys ha aconseguit una repercussió molt important en el món de les proves de muntanya (trails) tant a nivell nacional com internacional.

Aquest any la participació serà de 1250 corredors, un nou rècord de la cursa, i que prendran part en les 3 modalitats ja habituals: a la Molières Marató (43 Km) hi haurà 500 corredors, a la Montpius Skyrace (24 Km) hi haurà 500 corredors, i a la Tuca Trail (11 Km) participaran un total de 250 corredors. Com ja ha estat habitual en les edicions anteriors, hi haurà participants no només d’Espanya, sinó també arribats de diferents països d’Europa, remarcant el caire internacional que té la prova.

La Trail Vielha-Molières 3010 és una prova esportiva molt important per a Vielha e Mijaran, i sobretot per al conjunt del sector turístic, perquè s’espera gairebé 5000 estades durant aquest cap de setmana, entre corredors, acompanyants i organització de la competició. La repercussió econòmica que s’espera amb la prova és de més de 350.000€.

 “Amb només tres edicions, la Trail Vielha-Molières 3010 ja és un referent esportiu als Pirineus, reforçant a Vielha e Mijaran com a referent esportiu de muntanya”, comenta el regidor d’Esports de Vielha e Mijaran, Alberto López. I afegeix que “tot el municipi es veurà beneficiat per la celebració d’aquesta prova, suposant un cap de setmana d’una alta activitat en el sector turístic”.

Info: Ajuntament de Vielha e Mijaran