A continuació us detallem els resultats de les competicions en les quals han participat els diferents equips del Club Aranés Espòrts d’Iuèrn (CAEI) aquest cap de setmana.

L’equip dels U10/U12 es va desplaçar a l’estació aragonesa de Cerler per disputar El Trofeu Pitarroy.

El trofeu Pitarroy, que deu el seu nom a un ocell tradicional de la Vall de Benasque, és una carrera per a les categories U-10 i U-12 i en aquesta edició va haver-hi una participació d’alt nivell amb clubs de tota Espanya.

El dissabte, 24 de març, es va celebrar un GS en el qual l’aranès, Marc Ubeira, va ser el vencedor i Daniela Chalbaud va quedar en tercera posició. Tots dos en la categoria U12.

El diumenge, 25 de març, va ser el torn del SG i Marc Ubeira va tornar a pujar al podi, aquesta vegada en el segon calaix.

L’equip d’Interclubs es va desplaçar fins a Andorra per disputar en l’estació d’esquí de Pas de la Casa la final de la lliga d’aquesta categoria i van tornar a casa amb uns grandíssims resultats.

SL Dissabte, 24 de març:

Josep Fernández: 1r Vet B
Aina Masip: 1ª U16
Ana Chesa: 3ª U16
Irene Aris 1ª U14
Julia Feixa: 2ª U14

SL Dimenge, 25 de març:

Josep Fernández: 1º Vet B
Aina Masip: 1ª U16
Ana Chesa: 2ª U16
Julia Feixa: 1ª U14
Claudia Capdevila: 2ª U14
Julia Feixa: 3ª U14
Miquel Llargués: 3º U14

Classificació final Lliga Catalana Inetrclubs:

Josep Fernández: 3º Vet B
Aina Masip: 1ª U16
Ana Chesa: 2ª U16
Julia Feixa: 2ª U14
Irene Aris 3ª U14

Per la seva part, l’equip d’U18/U21 va disputar en l’estació d’Espot el Campionat de Catalunya absolut i on cal destacar el títol de campions de Catalunya en la modalitat de GS a Miren Miquel (corredora del CAEI sota la disciplina de l’equip de la FCEH) i Jon Martínez.

A Candanchú (Aragó) es van celebrar els Campionats d’Espanya d’esquí de fons, on els atletes aranesos del CAEI van obtenir grans resultats.

Marta Céster: 1ª SEN
Marta Moreno: 3ª U16
Pablo Moreno: 2° U12

I finalment l’equip de snowoard que va disputar a Formigal el Campionat d’Espanya de SBX on les araneses: Sara Donés, Lua Moga i Anna León van aconseguir un triplet pel CAEI ocupant la primera, segona i tercera posició respectivament en categoria infantil.

Info i Fotos: CAEI