El Conselh Generau d’Aran realitza actuacions a les pistes forestals dins dels treballs de millora i conservació dels accessos al patrimoni natural i cultural de la Val d’Aran.

Previsió de talls setmana del 5 al 11 de novembre:

La pista de St. Joan, de Varradòs a Vilamòs romandrà tallada durant les 24h del dia de dilluns a diumenge.

La pista de Varradòs, del creuament d’Arròs fins a Bordes dera Artiga, de dilluns a divendres la pista romandrà tallada de 8:00 a 13:00 i de 14:30 a 19:30h. Dissabte i diumenge la pista serà oberta.

Les pistes de l’Artiga de Lin, del Pònt deth Còc a l’aparcament de l’Ermita i fins al Pla de l’Artiga romandran tallades de 8:00 a 13:00 i de 14:30 a 19:30h de dilluns a dimecres. La resta de la setmana fins diumenge la pista serà oberta.

La pista de Mina Victòria, d’Arres de Sus a la Bassa d’Arres restarà oberta tota la setmana, excepte dijous i divendres, que restarà tancada de 8:00 a 13:00 i de 14:30 a 19:30h.

La pista de Mina Victòria, de la Bassa d’Arres a Bossòst, estarà oberta a la circulació durant tota la setmana.

La pista de Valarties, del Pònt de Valarties al Pla de Nera, romandrà oberta tota la setmana.

Veure gràfic

Les actuacions a les pistes forestals dels treballs de millora i conservació dels accessos al patrimoni natural i cultural de la Val d’Aran, les porta a terme el Conselh Generau d’Aran amb la col·laboració del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), la Diputació de Lleida i la Generalitat de Catalunya a través del departament de Polítiques Digitals i Administració Pública.

Info: Conselh Generau d’Aran