Càritas Val d’Aran dins de la campanya de Nadal de Càritas “Sigues part de la solució contra la pobresa” va organitzar a la sala d’exposicions de l’Ajuntament de Vielha e Mijaran una mostra dels diferents programes de suport a les persones que desenvolupem.

Així com les diferents activitats que realitza al centre Val d’Aran, l’acció es va realitzar del 28 al 30 de novembre per les tardes i sota el lema “Sigues part de la solució contra la pobresa”, es va convidar a tothom a SER PART DE CÀRITAS i ajudar a les persones més vulnerables.
Des de Càritas treballen per la justícia, però la caritat transcendeix la justícia i per aixó no només hem de donar allò que tenim, sinó també donar allò que som. Una societat justa no només es promou amb relacions de drets i deures, sinó també amb relacions de gratuïtat, de misericòrdia i de comunió.
Malauradament, la seva tasca social continua sent avui més imprescindible que mai, i s’ha volgut centrar la campanya en un dels col·lectius més oblidats de la nostra societat: la gent gran. La solitud és un tret comú en moltes de les persones grans que acollim i acompanyem des de Càritas.

Un 60% de les persones grans ateses són persones que viuen soles, i per això cal treballar per garantir-los-hi una vida digna amb l’escalfor i l’acompanyament que oferim des de Càritas i per fer-ho, necessiten continuar sumant a més persones compromeses, persones que vulguin compartir les seves capacitats, els seus recursos i les seves esperances per avançar en la construcció d’una societat més acollidora, inclusiva i justa.
Aquest Nadal, fes-te de Càritas i sigues part de la solució contra la pobresa.