El Conselh Generau d’Aran, Torisme Val d’Aran i l’Ajuntament de Naut Aran segueixen recolzant i fomentant l’esport d’elit.

Avui s’ha presentat a la seu de MASSI a Granollers el nou equip MASSI- KUWAIT CYCLING PROJECT, equip continental UCI (Unió Ciclista Internacional), en el qual competeix l’aranès, Ruben Caseny. La presentació ha comptat amb la presència del vicesindic d’Aran i conselhèr d’Esports, Luis Carlos Medina i de la conselhèra de Turisme i Desenvolupament Econòmic d’Aran, Anna Díaz.

Les institucions araneses (Conselh Generau d’Aran, Torisme Val d’Aran i Ajuntament de Naut Aran) al costat de la marca catalana de bicicletes MASSI, han estat una peça clau en la creació d’aquest equip, per haver assessorat i recolzat a la “Federació de ciclisme de Kuwait” en la creació d’aquest nou projecte.

L’equip tindrà la seva seu a Kuwait, país que vol invertir i apostar pel ciclisme amb un projecte a llarg termini, però comptarà amb un segon bloc a Aran que garanteixi la incorporació al ciclisme professional de corredors aranesos i catalans. Aquest equip ja va competir en aquesta categoria l’any passat, però aquest any es renova i s’ha reforçat amb nous patrocinadors i corredors europeus que aportaran la seva experiència i coneixements.

massi kuwait cycling project2

El bloc europeu estarà integrat, a més de l’aranès Ruben Caseny, pel lleidatà Marc Vilanova, l’alacantí Axel Costa i l’alemany Andreas Keuser, i altres europeus que competiran principalment en carreres de la península i Europa Occidental. El bloc amb seu a Kuwait afrontarà les competicions del Golf Pèrsic, Àsia i Europa de l’Est.

Ruben Caseny, va signar un conveni amb el Conselh Generau d’Aran per promoure la destinació turística esportiva Val d’Aran pel món, representada en la imatge i en els valors del ciclista. “Qui millor que els nostres joves esportistes professionals aranesos per representar el nostre país i el sentiment d’identitat” va manifestar Carlos Barrera, sindic d’Aran.

 

Informació i fotos Conselh Generau d’Aran