A partir d’aquest divendres 8 de març, l’Ajuntament de Vielha e Mijaran obre la convocatòria del primer període de subvencions de 2019 en el municipi.

Fins al proper 31 de març, totes aquelles persones o entitats que vulguin, podran demanar ajudes per a les activitats relacionades amb les àrees de l’esport, la música, cultura, joventut, serveis socials, turisme, festes, ensenyament i cooperació entre altres.

Les activitats que puguin ser subvencionades, han de desenvolupar-se entre l’1 de desembre de 2018 i el 30 de novembre de 2019 (inclosos) a excepció de les activitats que es realitzen en relació al curs escolar. Les subvencions es poden demanar a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Vielha e Mijaran o directament a la seu física del consistori en horari de 09.00 a 14.00.

Una vegada finalitzada la convocatòria, l’Ajuntament notificarà als interessats la resolució de concessió o rebuig de les subvencions en un període de tres mesos. A més, es procedirà a publicar en el BOP de Lleida la llista de subvencions atorgades i també en el tauler d’anuncis de l’Ajuntament.

Info: Ajuntament de Vielha e Mijaran