Ahir, 2 de maig, es van obrir les inscripcions pels equips interessats a disputar la X edició del “Torneig 30 ores Fotbòl Sala – Vila de Vielha” i que es disputarà els dies 17 i 18 de juny al Palau d’Esports de Vielha.

 

 

La inscripció es pot fer on-line, (aquí) emplenant el formulari complet, a un preu de 350 euros per equip, i inclou els drets de joc, un regal commemoratiu per cada jugador, un tiquet per menjar valedor per al dia del torneig, welcome- pack, avituallament líquid i sòlid i una foto d’equip.

 

 

L’equip guanyador s’endurà un trofeu i 2.000 euros en efectiu, mentre que el segon classificat aconseguirà el seu trofeu i 750 euros. A més hi ha premis al Millor Jugador, al Millor Porter, al Màxim Golejador i el Trofeu “Tonet Cavero” a l’Esportivitat.

El torneig organitzat per l’Associacion Esportiua Fotbòl d’Aran (AEFA) i l’Ajuntament de Vielha e Mijaran arriba al seu desè any consecutiu gràcies als equips locals i forans que han mostrat un gran interès en el mateix i que es disputa a 30 hores ininterrompudament.