Les activitats, dirigides als veïns majors de 65 anys dels pobles del municipi del Naut Aran, es realitzaran els dimarts i dijous i comptaran amb transport privat per als que ho necessitin.

L’Ajuntament de Naut Aran juntament amb la Dra. Estrella Pérez ha creat una campanya per fomentar l’exercici físic i cultural entre els veïns, majors de 65 anys, de tots els pobles del municipi del Naut Aran, anomenada «Cuida’t, Poseu-vos en marxa» .

L’objectiu d’aquesta campanya està enfocada a crear hàbits saludables entre la gent gran, tant esportius com culturals, estimulant la creativitat, amb el desenvolupament d’activitats físiques, com gimnàstica i passejades per la natura, i artístiques, amb diferents tallers amb llana i ceràmica.

La primera fase d’aquesta campanya saludable es durà a terme entre els mesos de març, abril i maig, els dimarts i dijous de 15:45 a 17:00 hores, a la Sala Social de Salardú.

Els veïns que no disposin de vehicle propi per assistir podran accedir a les activitats amb un transport privat i gratuït que el consistori ha posat en funcionament per a la seva assistència.