Queda menys d’un mes per poder gaudir de 3 dies de competició i muntanya en un entorn privilegiat i amb una organització que cuida fins al darrer detall per aconseguir que tant els corredors com els acompanyants visquin una experiència més enllà de la competició.

 

 

Del 16 al 18 de juny tindrà lloc el Trail Carlac, que no és només una cursa, sinó que concentra cinc competicions en un cap de setmana que recorren els 4 municipis de Quate Lòcs, Les, Bausen, Canejan i Bossòst.

La Vall d’Aran és una zona privilegiada pel seu entorn natural i la preservació del mateix. Trail Carlac està organitzat per un equip de persones que coneixen pam a pam l’àrea i han escollit minuciosament els recorreguts.

En l’edició anterior, cal destacar la presencia d’atletes de gran nivell com el corredor de La Sportiva, en Miguel Caballero o el de Compresport, actualment 3r al circuit del World Tour, Jordi Gamito van participar-hi i no varen quedar indiferents. En Jordi repeteix enguany i en Miguel no podrà perquè la setmana abans competeix al Campionat del Món de la IAAF.

 

 

Cal destacar que els premis que rebran els guanyadors de cada una de les proves, així com de la Challenge, són trofeus tallats a mà que evoquen a les tradicions més ancestrals de la zona.

Les curses comencen el divendres el vespre i acaben diumenge, amb recorreguts i distàncies per a tots els gustos i nivells. A la web www.trailcarlac.com es pot consultar tota la informació de les diferents proves així com els preus d’inscripció i les demés informacions.

Trail Carlac es tracta d’un esdeveniment organitzat des del cor i amb alta implicació dels habitants dels pobles principals: Les, Bossòst, Bausen i Canejan. Organitzat per Baishmonix, com a esdeveniment principal del seu projecte de potenciar i promocionar les activitats a les muntanyes del Baish Aran, i compten amb un Centre de Trail amb 13 recorreguts i vies ferrades i diferents zones d’escalada.

Més informació a través del correu electrònic: trailcarlac@gmail.com o del telèfon: 627 799 426.

 

 

Font: Trail Carlac