El proper 7 de març, a les 18.00h, a la sala «Era Audiovisuau» de Vielha, l’Escola Infantil «Era Cunhèra», dependent de l’Ajuntament de Vielha e Mijaran, organitza una xerrada que, sota el títol «Desenvolupament i Estimulació del llenguatge en nens / es de 0 a 3 anys «, està dirigida a les famílies amb fills en aquestes edats.

La conferència, que serà impartida per professionals del CDIAP (Aran Salut), pretén abordar assumptes relacionats amb el desenvolupament i evolució de la parla i les seves pautes per estimular-la, així com dotar els pares i mares de recursos perquè ajudin a afavorir un correcte desenvolupament del llenguatge en els nens.

Segons explicava Maria Vergés, regidor de cultura i ensenyament de l’Ajuntament de Vielha e Mijaran, «es tracta d’una activitat que està emmarcada en l’Escola de Pares i Mares de la nostra Escola Infantil i que vol facilitar recursos a famílies per ajudar-les en l’educació de seus fills«. Afegia també «volem impulsar al llarg del curs altres accions que impliquin a les famílies en el dia a dia de l’Escola Infantil«.

La xerrada és oberta i gratuïta per a tots els públics.

Font: Ajuntament de Vielha e Mijaran