L’alcalde de Bossòst, Amador Marqués, ha signat avui, en nom de l’Ajuntament, un conveni de col·laboració amb el taller ocupacional de l’Associació de Discapacitats d’Aran (ADDA), representada pel seu president, Pere Cuito, i la directora tècnica, Dolors Berdié.

Aquest és un servei que desenvolupa les seves tasques a favor de la integració laboral i social de les persones amb discapacitat, a través de l’organització d’activitats d’acompanyament personal i social i d’ocupació terapèutica.

La col·laboració es concretarà a través d’una aportació econòmica anual de 1.000 euros per part de l’Ajuntament amb l’objectiu d’ajudar l’entitat a realitzar les seves tasques amb les persones discapacitades de Bossòst, usuàries del taller.

L’alcalde, que s’ha mostrat il·lusionat per fer possible aquest acord, ha explicat que “l’Ajuntament comparteix amb ADDA la voluntat de cohesionar els municipis amb tots els seus habitants, tenint especial cura de les persones amb discapacitat i donant suport a les activitats del taller ocupacional per organitzar durant l’any activitats esportives, musicals, de lleure i rehabilitació i diferents trobades”.

La responsabilitat de les institucions i les entitats amb l’atenció de les persones amb tot tipus de dificultats enforteix la qualitat i el benestar col·lectiu de les seves comunitats”, ha declarat.

Font: Ajuntament de Bossòst