L’Ajuntament de Bossòst ha exposat en els últims dies les actuacions que està duent a terme al municipi.

Aquesta setmana ha començat la segona fase de la canalització de gas que donarà subministrament a la població i que es realitzarà en dues etapes, una que ja ha començat al Passeig Eth Grauer, des de la Plaça dera Hònt fins Pietat i l’altra, després de les festes de Setmana Santa, que cobrirà diversos carrers de l’interior com la de Sant Antoni i Casteràs, entre d’altres.

Amb aquesta segona fase de canalització de l’empresa Gas Natural donarà per conclosa les obres que es van iniciar el 2016 i que donaran cobertura a més del 70% del municipi. Aquesta actuació contempla la conversió dels antics dipòsits comunitaris de les empreses Repsol i Cepsa a una única planta, de Gas Natural, i que està situada fora del nucli urbà.

Per la seva banda, el consistori va aprovar en l’últim Ple Municipal el pressupost per 2017, que inclou partides per a la millora en les instal·lacions del subministrament d’aigua i diversos elements a la xarxa, a més de les obres per a la reparació i millora del Camí d’Era Llana , entre Bossòst i Arres.

Un altre dels punts en què es troba treballant l’equip de govern de l’Ajuntament de Bossòst és la legalització, per part d’un gabinet jurídic, dels contractes per a la creació del camp de golf municipal a la zona esportiva i el contacte amb els propietaris dels terrenys.

A nivell cultural, Bossòst es prepara per dos esdeveniments molt especials, les Processons de Setmana Santa, úniques a la Val d’Aran, els dies 14 i 16 d’abril, celebrant la Processó del Via Crucis i la Processó del Sant Enterrament, el divendres al matí ia la nit respectivament i la Processó del Sant Encontre, el diumenge al matí i el primer Festival de novel·les de gènere negre “Blackmountain” que es realitzarà en el pont de maig al municipi amb la participació de diversos escriptors.

Font: Ajuntament de Bossòst