Els productes de la Marca de Garantia de la Val d’Aran, els restaurants Urtau i el Caviar Nacarii han estat els representants destacats de la gastronomia aranesa a la 9ª edició de la Fira Mercat de Mercats, la gran festa del producte i la gastronomia, que s’ha celebrat aquest cap de setmana a l’Avinguda de la Catedral de Barcelona.

Proximitat, reaprofitament i sostenibilitat han estat els eixos principals de la Fira Mercat de Mercats 2018 en la que, com cada any, ha tornat a aparèixer el millor producte dels mercats mitjançant degustacions i ponències interessants sobre reaprofitament alimentari i agricultura ecològica.

Els visitants de Mercat de Mercats han pogut adquirir els productes del segell “Productes de la Marca de Garantia Val d’Aran”, i a més gaudir dels tastets d’Olha aranesa, de Civet de senglar i la Mousse de formatge amb confitura de cassis dels restaurants Urtau. El diumenge 21 a la tarda, Caviar Nacarii va oferir un tast de caviar de la Val d’Aran a l’aula de Mercat de Mercats.

Mercat de Mercats inclou diferents activitats en un únic espai amb presència de productors, comerciants i cuiners que permet apropar als ciutadans de manera lúdica i pedagògica el millor dels productes dels mercats, i on hi han assistit de més de 260.000 persones.

Info: Conselh Generau d’Aran