Vielha 15 d’abril de 2016 – La Val d’Aran està present a partir d’avui fins al diumenge 17 d’abril a la fira BTravel, antic Saló Internacional de Turisme a Catalunya, que se celebra al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona .

En aquesta nova edició hi participen prop de 50 països de tot el món i compta amb més de 200 expositors que presenten una àmplia oferta turística dividida en 5 àmbits; Propostes en família i escapades wellness, culturals i històriques, turisme de compres i luxe, esportives, rurals i d’aventura i com a novetat en aquesta edició, propostes gastronòmiques i enològiques.

La participació de Foment Torisme Val d’Aran a BTravel està englobada en la seva estratègia de potenciació del turisme d’aventura, esportiu, rural, i familiar, amb l’objectiu de presentar i promocionar totes les ofertes turístiques que atresora la Val d’Aran.

La conselhèra de Turisme i desenvolupament econòmic del Conselh Generau d’Aran, Anna Díaz, ha assenyalat que

«Des de Foment Torisme Val d’Aran ens hem centrat a potenciar tota la nostra oferta fora de la temporada hivernal estant presents en diverses fires especialitzades en el sector turístic familiar, esportiu i d’aventura «.

D’altra banda, la Val d’Aran també assistirà al «Mercat d’Escapades 2016«, del 6 al 8 de maig, organitzat per l’Agència Catalana de Turisme, una fira especialitzada en vacances familiars, natura, cultura i esports. Segons destaca Díaz, «volem estar presents fires d’aquest sector i augmentant la promoció al públic català que és dels més importants que visita la Val d’Aran».

IMG_1444 IMG_1446