El Palai d’Espòrts de Vielha acollirà el proper dia 13 d’octubre, per primer cop, la segona prova  del Circuit Català de Bàdminton.

Organitzada per l’ Associació Esportiva Val d’Aran i la Federació Catalana de Bàdminton (FECAB), amb la col·laboració del Consell Català de l’Esport i l’Ajuntament de Vielha e Mijaran, es celebrarà la segona prova del Circuit Català de Bàdminton en el Palai d’Espòrts de Vielha en horari de 10.00 a 18.00 hores.

Les modalitats a jugar seràn Individual Masculí, Individual Femení, Dobles Masculí, Dobles Femení i Dobles Mixtes, amb els següents nivells segons el sexe; Masculí: A, B, C, D, sub-15, sub-13, sub-11 i sub-9 i Femení: A, B, C, sub-15, sub-13, sub-11 i sub-9.

A la categoria sub-9 masculina i femenina, només es jugarà en la modalitat d’individuals. A la resta de categories, inscripció com a màxim a dues modalitats.

El sistema de joc serà mixt o eliminació directa, en funció del nombre de inscripciós, i segons el reglament de la FECAB. A les categories s-9 i s-11 s’aplicarà la normativa específica de minibàdminton.

Les inscripcions es poden fer on-line, fins el 3 d’octubre, en el següent enllaç

Els preus són per les categories Sub-9 i Sub-11 en 1 modalitat: 6,00€ i en 2 modalitats: 10,00€. Per les altres categories 1 modalitat: 9,00€ i 2 modalitats: 13,00€.

Hi haurà Trofeus, medalles o obsequis per als primers i segons classificats a la modalitat d’individual i per als primers classificats de dobles.