Un grup de cinc periodistes britànics que pertanyen a diferents mitjans de comunicació de gran prestigi del Regne Unit participen durant quatre dies en un viatge de premsa al Pirineu català adreçat al producte de neu amb la finalitat de conèixer l’oferta d’esquí.

El viatge ha estat organitzat per la marca Pirineus, de la qual en forma part el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, amb l’objectiu de promocionar al mercat britànic l’oferta d’esquí i les activitats complementàries a la neu del Pirineu català, com també el patrimoni cultural i la gastronomia.

El grup de periodistes es va desplaçar ahir dijous des de Barcelona fins a l’estació d’esquí nòrdic de Lles de Cerdanya, al Pirineu de Lleida, on van fer activitats de raquetes i van practicar l’esquí de fons. També van tenir l’oportunitat de conèixer i gaudir del conjunt de l’oferta turística de la zona. Aquest grup de periodistes perllongarà la seva estada fins dilluns per diferents comarques del Pirineu català.

La periodista Catherine Murphy, freelance i especialista en esquí d’Irlanda, continuarà a partir d’avui divendres el seu viatge per diferents estacions d’esquí del Pirineu de Lleida. En concret, entre avui divendres i dilluns visitarà el complex hivernal de Port Ainé i coneixerà l’oferta turística del Pallars Sobirà, com també l’estació de Baqueira Beret i les propostes turístiques de la Val d’Aran. Aquesta periodista, que treballa per a diferents mitjans irlandesos, publicarà els articles sobre el Pirineu de Lleida al Sunday Word i a l’Iris Daily Mail, aquest darrer amb una tirada de 50.000 exemplars, amb 180.000 lectors i més de 920.000 visitants únics en l’edició online.

Els altres periodistes, que van visitar ahir dijous l’estació de Lles de Cerdanya, així com d’altres estacions d’esquí del Pirineu català publicaran els seus treballs al Snow Magazine, Sunday Independent, The Culture Trip i Fabulous Magazine.