El sindic d’Aran Carlos Barrera i la consellera de Turisme d’Aran, Anna Díaz entre d’altres, participen al programa Ara Lleida Tour de Lleida TV que aquest cap de setmana te com a protagonista la Val d’Aran.

Ara Lleida Tour és un programa setmanal conduit per Joan Cama, amb reportatges de Rut Camí i Aleix Bergés. L’espai, realitzat amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, es pot veure a través de les televisions de la Xarxa Audiovisual Local. El programa compta amb un plató itinerant i reportatges sobre la riquesa patrimonial, cultural, històrica, gastronòmica i d’allotjament de la Val d’Aran.

En l’edició d’aquest dissabte el sindic d’Aran Carlos Barrera i la consellera de Turisme d’Aran, Anna Díaz, parlen des de la plaça de l’església de Vilac sobre l’oferta turística, gastronòmica i cultural de la Val d’Aran de la que destaca també la celebració de la tercera cita del circuit de Copa del Món FIS d’snowboard cross (SBX) aquest cap de setmana a l’estació de Baqueira Beret i el projecte de reconeixement de la Val d’Aran com  Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO en el que treballa el Conselh Generau d’Aran.

El programa Ara Lleida Tour s’emet des de Bagergue que ha estat reconegut recentment com un dels pobles més bonics d’Espanya.

Ara Lleida Tour es pot veure el dissabte 2 de març a les 22.30h i el diumenge dia 3 a les 14.30h a Lleida TV.