A partir d’aquesta tardor, el Palai de Gèu de Vielha ha ampliat la seva oferta lúdica durant els dimarts i els dijous, amb dues activitats: la zumba i el ioga.

 

Quant a la zumba, aquesta activitat ja s’havia fet fa uns anys i s’ha tornat a recuperar enguany. En aquest sentit, es duen a terme tots els dimarts i els dijous entre les 20:00 i les 21:00 i està disponible només per als abonats del Palai de Gèu.

El zumba s’ha recuperat els dimarts i dijous, mentre que les sessions de ioga que també es duen a terme dimarts i dijous, compten amb una classe més els dijous

D’altra banda, el ioga, que ja es duu a terme durant els últims anys de manera regular, amplia la seva oferta amb una sessió més. Les classes s’imparteixen els dimarts entre les 15:30 i les 16:50 i entre les 17:20 i les 18:40. I els dijous, tenen lloc entre les 11:30 i les 12:50 i ara també entre les 15:30 i les 16:50. Per tant, són quatre sessions d’1 hora i 20 minuts cadascuna. Davant de l’alta participació que hi ha en aquesta activitat, és necessari reservar plaça amb algun dia d’antelació per assegurar disponibilitat. Aquesta reserva pot fer-se en la pròpia instal·lació del Palai de Gèu o trucantal telèfon 973642864.

“Amb aquestes activitats diversifiquem encara més l’oferta lúdica que els veïns del municipi i de tota la Val d’Aran poden dur a terme en el Palai de Gèu de Vielha”, comenta el regidor d’Esports de Vielha e Mijaran, Alberto López. I afegeix que ”aquesta instal·lació és l’equipament esportiu i lúdic de referència, i per això incorporem noves activitats perquè pugui gaudir-ho el màxim nombre de gent possible”.

Info: Ajuntament de Vielha e Mijaran