El Conselh Generau d’Aran a través de l’empresa Serveis Ambientals de la Val d’Aran (SAVA S.L.) destina 49.177,21€ a diferents actuacions per millorar els accessos i l’entorn de la zona de Colomèrs i Restanca.

En concret s’ha substituït una de les passarel·les que permet travessar un dels barrancs que estava malmesa. Desprès de la substitució de la passarel·la la zona serà degudament senyalitzada amb la instal·lació de dos cartells informatius que es situaran a l’inici dels camins d’accés a peu a Colomèrs i a Restanca.

El Departament d’Agricultura, Ramaderia i Medi Natural també te previst formigonar un tram del camí al costat de l’aparcament que dona accés a Restanca.

El vicesindic i alcalde de Naut Aran, Cesar Ruíz Canela, ha assenyalat que aquesta actuació del Govern d’Aran s’inclou dins de les accions de consolidació de les dues principals pistes d’accés a Naut Aran com son les d’Aiguamòg i Valarties.

El Conselh Generau d’Aran realitza aquestes actuacions mitjançant una subvenció del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.

Info: Conselh Generau d’Aran