A les detingudes també se les acusa d’un altre furt comès durant el mes d’agost.

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra van detenir el dia 11 de desembre dues dones, de 58 i 59 anys, de nacionalitat francesa i sense domicili conegut, com a presumptes autores d’un delicte de furt.

Els fets van succeir el passat dimarts, al voltant del migdia, quan es va produir un furt en una perfumeria d’un centre comercial de Les (Val d’Aran).

Segons la denúncia, dues dones van sostreure al descuit diferents productes de perfumeria i cosmètics valorats en més de 700 euros. Si el producte portava alarma, la desconnectaven o bé inutilitzaven el sistema.

Immediatament es va muntar un dispositiu policial que va permetre, poc després, localitzar i detenir les dues dones quan es trobaven a l’interior d’un vehicle estacionat en un pàrquing situat a la N-230, dins del terme municipal de Les.

A l’interior del turisme es van localitzar els productes que acabaven de sostreure de la perfumeria i diferents cartrons de tabac.

Posteriorment, els mossos van comprovar que alguns dels cartrons de tabac també havien estat sostrets hores abans en un estanc de Les.

 

Un cop en dependències policials, els investigadors van trobar indicis que relacionaven les detingudes amb altre furt, comès el mes d’agost a la mateixa perfumeria de Les. En aquella ocasió, van sostreure productes valorats en més de 600 euros.

Les dues detingudes van passar ahir a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Vielha.

Fònt: Mossos d’Esquadra