Dissabte 8 d’abril, arrenca la VIIª edició del Festival Cultural de Setmana Santa a la Vall d’Aran, Pyrenades 2017, que s’allargarà fins al proper dia 15 d’abril, ple d’activitats gratuïtes per a tots els públics.

 

 

El Festival Pyrenades 2017 proposa conferències i diàlegs, caminades, cinema de muntanya, música i activitats infantils. La seu central del festival és el PyrenMuseu de Salardú.

Durant tota la setmana es succeiran les activitats entre les que destaquen xerrades sobre l’esport de muntanya i la competició, passejades per paratges paradisíacs de la Vall d’Aran com els llacs de Baciver, la ribera del Unhola o la balconada de l’Aneto, a més d’un recorregut a peu per Vielha. La VII Mostra de cinema de muntanya, amb diverses projeccions i jocs, concerts del Romanic Musicau i tallers per a nens i un curs infantil d’iniciació a la muntanya.

 

 

Dins de l’oferta del festival cultural Pyrenades d’aquest any, destaca l’exposició “Impressions dera Val d’Aran” a Sant Joan d’Arties, que es podrà visitar a partir del dia 8 d’abril.

Cesar Ruíz Canela, alcalde de Naut Aran i Manel Rocher, director de Pyrenades, seran els encarregats d’inaugurar el festival que finalitzarà el dissabte 15 d’abril al PyrenMuseu amb l’actuació musical d’Ian Sala.

 

 

Des de la seva primera edició el 2011, Pyrenades s’ha convertit en una excel·lent opció per gaudir de la Setmana Santa a la Val d’Aran, en contacte amb la natura i gaudint d’un ampli programa d’activitats gratuïtes per a tota la família.

Tota la informació del programa d’Pyrenades 2017 aquí: http://www.pyrenades.es/programa.html