Dins de les activitats que la Federació de Comerç de Lleida portarà a terme a la SETMANA DEL COMERÇ, el dilluns dia 20 de març, conjuntament amb el Conselh Generau d’Aran, es celebrarà a Vielha la conferència de “MINDFULNESS com a eina per a la millora del rendiment de l’actitud”.

 

 

El mindfulness s’està imposant cada vegada més com una eina molt efectiva per al desenvolupament de totes les nostres capacitats i la millora de la nostra qualitat de vida personal i professional. Aquesta conferència ofereix una visió científica d’aquesta disciplina alhora que ofereix eines i tècniques a l’abast de tots per poder implementar-la en la pràctica diària i de forma senzilla.

 

 

En Gorka Bartolomé. Master Certified Coach per ICF. Director dels Màsters i Experts Universitaris en Coaching de la UDL. Expert en intel·ligència emocional i llenguatge no verbal. Serà qui ens endinsarà en el Mindfulness.
Data: Dilluns 20 de març de 2017
Hora: 14,30h a 16,30h
Lloc: Sala de Premsa del Conselh Generau d’Aran. Passeg dera Libertat, núm. 16. 25530 Vielha.
Podeu confirmar l’assistència, per mitjà del telèfon 973 245 754 o bé per correu electrònic a les adreces administracio@fecomlleida.com o m.vilo.torisme@aran.org