La jornada final de la XII Lliga Catalana es va disputar el passat cap de setmana, 6 i 7 de maig, a les instal·lacions de Puigcerdà (Girona), on es van enfrontar catorze equips disposats a endur-se el títol.

El Club Curling Val d’Aran, compost per Héctor Manero, Adrián Manero, Jesús Manero i Marc Barés, s’ha proclamat campió de la Lliga Catalana després de no fallar en l’última doble jornada i emportar-se els cinc partits disputats per acabar primer empatat amb Barcelona Navarro (Víctor Navarro, Nicholas Shaw, Albert Castellar i Dani Obradó) al qual ha superat pel seu enfrontament propi.

Amb un total de 22 punts han conclòs la lliga, els mateixos que Barcelona Navarro que de la mateixa manera que els aranesos també ha sumat per victòries els seus cinc partits finals. El podi de la competició l’ha completat Puigcerdà Pànxing Màsters (Carles de Moxó, Jordi Diví, Xavi Camps i Eduard Ferrer), amb 20 punts.

Amb aquest nou títol de la temporada, el Club Curling Val d’Aran, s’ha guanyat una plaça a la Lliga Espanya que es disputarà el 20 i 21 de maig.

Informació: www.hammerspain.com