La E.M.D. de Bagergue ha arribat a un nou acord amb Cellers AT Roca, de Sant Sadurní d’Anoia, per tornar a col·laborar en la decoració del poble de Bagergue per a les pròximes Festes Nadalenques i l’esponsorització de les Campanades de Cap d’Any.

Cellers AT Roca oferirà el seu producte estrella; Rosat Reserva, per celebrar les campanades de Cap d’Any que porta Bagergue celebrant en els últims anys i que ja és una celebració consolidada per als veïns d’aquesta localitat i tots els visitants que passen aquestes dates a la Val d’Aran.

AT ROCA és el projecte vital d’Agustí Torello Sibill i la seva família nascut amb un objectiu concís: elaborar vins únics que tinguin el poder d’emocionar. La seva filosofia i compromís es basa en tres pilars identitaris: el territori, les varietats autòctones que el poblen i les persones que l’habiten. I tot això ho aconsegueixen
treballant les vinyes velles, veremant i seleccionant manualment els millors raïms de cada cep o practicant una viticultura ecològica sostenible.

Font: E.M.D. Bagergue