L’Ajuntament de Vielha e Mijaran ha signat un conveni de col·laboració amb Bodegas Torres per dur a terme diverses accions de promoció nadalenca en el municipi. La marca de vins i caves es farà càrrec del cost de muntatge i il·luminació de dos arbres situats a la Plaça de l’Església i a la Solana.

A més del muntatge dels arbres, Cellers Torres organitzarà la festa de cap d’any, el 31 de desembre a la Plaça de l’Església de Vielha, ja que des de fa ja alguns anys nombrosos veïns s’apropen, de forma espontània, fins a aquesta plaça aquesta nit per menjar els raïms durant les campanades i per aquesta raó, des de l’Ajuntament de Vielha e Mijaran s’ha considerat oportú facilitar que Bodegas Torres organitzi aquest esdeveniment que comptarà amb un DJ per celebrar l’entrada a l’any nou.

Durant els dies 27, 28, 29, 30, 31 de desembre i l’1 de gener, Bodegas Torres durà a terme accions de promoció pels carrers de Vielha, on es podran degustar els productes de la marca de vins i caves del Penedés. La Bodega realitzarà també accions promocionals amb establiments adherits a la marca, on elaboraran tastos i degustacions conjuntes i promocionaran el seu nou cava Vardon Kennett.

Juan Antonio Serrano, alcalde de Vielha e Mijaran, assenyala que “gràcies a aquest conveni, Vielha e Mijaran i els seus po-bles gaudiran d’una decoració nadalenca d’acord amb una ciutat comercial i turística com és Vielha, sense que suposi un increment al pressupost municipal”.