L’EMD de Bagergue ha adjudicat, mitjançant concurs públic, l’obra de reparació del pont de Pava per un valor de 35.616’40 €.

En les inundacions de juny de 2013 va ser greument afectat el pont que dóna accés a la zona d’escalada de Bagergue, conegut com Pont de Pava i que va quedar completament descalçat.

Les obres, que tenen previst executar-se a mitjans de setembre, pretenen retornar a l’estat en què estava el pont abans de les inundacions i millorar les mesures de protecció davant de possibles augments de cabal del riu Unhòla.

Les obres tenen una durada de 30 dies. Una obra finançada per l’EMD de Bagergue i que compta amb una ajuda econòmica directa de la Diputació de Lleida i l’Ajuntament de Naut Aran.

Per Bagergue aquesta obra és molt important ja que millora la seguretat i l’accés a la zona d’escalada, on cada vegada més és utilitzada per gent que practica aquest esport i ofereix una alternativa més de turisme actiu a la Val d’Aran i on està projectat millorar aquesta zona i habilitar una via ferrada molt aviat.