L’Aran Foto Club és una petita associació a la Val d’Aran d’apassionats per la fotografia.

Va néixer fa uns quatre anys de la mà de varis fotògrafs aficionats que volíen compartir la seva visió amb més gent que tingués interés per aquesta branca d’art i de pas, aglutinar un conjunt de visions de diferents disciplines fotogràfiques. En l’actualitat ja són prop de 25 membres entre profesionals de la matèria fins als comunment anomenats “amateurs”.

El club està dedicat a crear un espai per compartir experiència, tècniques, xerrades i tot allò que motivi la passió per la fotografia.

Dintre de les activitats que es desenvolupen, destaquen els cursos gratuïts per als membres (des del curs d’iniciació a cursos específics sobre il·luminació, software de revelat…), així com material fotogràfic disponible com ara focus d’estudi, fons fotogràfics, un local de reunió, un local per a petits projectes (com retrats o natura morta).

També fan sortides fotogràfiques, com aplecs per fer sesions nocturnes d’estels o lightpainting, sortides per fer fauna o escapades d’un dia dedicades a l’street photography. Fins i tot, es fan sesions de fotografia analògica amb el seu revelat posterior i positivat en digital.

El club està dedicat a crear un espai per compartir experiència, tècniques, xerrades i tot allò que motivi la passió per la fotografia

La base del club és tan àmplia que hi ha cabuda per a tothom, des de socis que porten 20 anys o més fent fotos a aquells que tot just s’han comprat una càmera i volen aprendre tècniques noves o fins i tot allò més bàsic.

Com es pot sobreentendre, hi ha gent per a totes les disciplines, des de retratistes, amants dels animals, paisatgistes o fotògrafs socials.

 

 

 

Actualment es reuneixen gairebé tots els dijous de l’any, sobre les 21.30 hores, al Punt Òmnia de Les on a més, l’Ajuntament de Les participa recolzant l’activitat cendint-los un petit espai compartit com a estudi per les pràctiques o les sessions dels socis.

Per a més info o per a participar en el club, poden contactar al mail aranfotoclub@gmail.com, a la pàgina de facebook Aran Foto Club o els dijous a les 21:30 al Punt Òmnia, carrer des Banhs 35 (davant del restaurant la Tiurna i al costat mateix de l’entrada del col·legi de Les, Alejandro Casona)

Info: Aran Foto Club