Aquest diumenge, 27 de maig, es va celebrar al Pavelló Poliesportiu Can Noguera de La Garriga la final nacional de Bàdminton Individual dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya (JEEC) 2017 / 18.

Organitzat pel Consell Esportiu del Vallès Oriental es van reunir jugadors i jugadores de tots el Consells Esportius de Catalunya en les categories Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet i Juvenil, incloses tres jugadores de la Val d’Aran, Sara Beatriz, Ainara Vidal i Valeria Nituleac, que van aconseguir uns bons resultats finals.

En la categoria Juvenil Femení Ainara Vidal va tornar a demostrar el seu gran potencial en aquest esport aconseguint la victòria, lo que li dona el títol de Campiona de Catalunya Escolar. La seva companya en aquesta categoria, Valeria Nituleac va aconseguir una meritòria 4ª posició.

La tercera component del equip aranès, Sara Beatriz Dias, que va competir en la categoria Cadet Femení va arribar fins als quarts de final, però va rebre el guardó als valors esportius dels JEEC al seu esforç, ja que va jugar els darrers partits lesionada.

Els entrenaments, l’esforç i la continuïtat de les jugadores araneses amb el seu entrenador, Jose Antonio Moreno durant tot l’any va donar com a resultat aquestes bones posicions a la Final Catalana Escolar, malgrat les seves dificultats per poder jugar contra competidores de les seves categories i agafar nivell de competició per la gran distancia que les separa.

Foto: BadmintAran