Des de l’1 d’agost està publicat a la web de l’Ajuntament de Les l’anunci per a la reforma de la plaça de l’ajuntament que està prevista realitzar-se en breu.

L’objectiu principal d’aquest contracte és el de dur a terme les obres i actuacions incloses en el projecte d’“Actuacions de reforma de la plaça de l’Ajuntament a Les”.

Els treballs que contempla el projecte tenen com a objectiu dotar a la Plaça de l’Ajuntament de Les d’un nou paviment que s’ajusti a les necessitats dels usuaris el qual tindrà les mateixes característiques de la nova passarel·la peatonal sobre el riu Garona.

Igualment es projecta l’eliminació de gran part de la vegetació (cetos i arbrat), així com de les faroles existents, l’estàtua de l’isard, la piscina i la font.

El projecte també inclou la substitució i reordenació del mobiliari urbà, i la col·locació d’una barana de seguretat al límit de la plaça amb el riu Garona i per últim es projecta la creació d’una rampa amb llosa granítica que permeti l’accessibilitat per a persones de mobilitat reduïda al consistori municipal.

El Pressupost d’Execució per Contracte, inclòs l’I.V.A., és de 76.219,51 euros i la durada serà com a màxim de tres mesos, comptant a partir de l’inici d’aquestes

Les obres definides estan orientades a adequar una infraestructura de prestació de servei, per tal de poder garantir la millora i rehabilitació del paviment de la Plaça de l’Ajuntament, executant-lo a un nivell únic i així millorar la mobilitat de l’espai.

Esta noticia está disponible en: aranAranés